Keräilykampanja

Hoidamme luotettavasti yritysasiakkaidemme keräilykampanjat. Kampanjat ja niihin liittyvän materiaalin suunnittelu ja toteutus tulee meiltä. Yritys toimittaa meille kampanjatuotteet ja hoidamme niiden pakkauksen ja postituksen eteenpäin. Toimimme Porin lähellä Tuorilassa, mutta asiakkaitamme palvelemme kaikkialla Suomessa.

  • Toteutamme keräilykampanjan alusta loppuun.
  • Hoidamme myös tuotteiden pakkauksen ja lähetyksen.
  • Suunnittelemme brändiä ja myyntiä kasvattavan kokonaisuuden.

Keräilykampanja sitouttaa asiakaskunnan tehokkaasti

Keräilykampanja on kohderyhmälle hauska ja palkitseva kampanja. Keräilykampanjassa usein kuluttaja saa ostoksistaan merkintöjä tätä varten suunniteltuun keräilykorttiin, ja sovistusta määrästä merkintöjä hän on oikeutettu kampanjatuotteeseen tai -alennukseen. Merkinnät voivat tulla tarroina tai leimoina. Kampanjaan kuuluvan palkinnon kuluttaja voi lunastaa keräilypisteestä, esimerkiksi kaupasta, tai hän voi saada sen postittamalla keräilykortin meille. Keräilykortti on mahdollista valmistaa siten, että sen postitus kuluttajalle on ilmaista.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä meihin ja jutellaan lisää siitä, sopiiko keräyskampanja yrityksesi tavoitteisiin. Kaikissa palveluissamme perehdymme asiakasyritystemme tarpeisiin ja yrityksen kohderyhmään. Kampanjat suunnitellaan huolella ja tavoitteena on aina optimaalinen brändin ja myynnin kasvu. Ota yhteyttä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa